“Aquest edifici, reformat pels prestigiosos arquitectes RCR, està inclòs dins l'Inventari del patrimoni Arquitectònic de Catalunya."

 

MAS DEL VENT

Aquest edifici, reformat pels prestigiosos arquitectes RCR, està inclòs dins l'Inventari del patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El claustre va ser adquirit en la dècada dels anys 50 del segle passat per Hans Engelhorn. Una obra que ha provocat un intens debat intel·lectual sobre la seva autenticitat. A la finca destaquen escultures de Xavier Medina-Campeny i de Xavier Escribà.

El Mas del Vent originalment anomenat Mas Brugarol, se situa en el nucli de la Fosca de Palamós- Costa Brava. La masia i la torre daten del segle XVI, dins la finca hi ha el claustre d'estètica romànica. En aquest singular lloc vam celebrar esdeveniments com reunions d'empresa, casaments, sopars ... Des 2016 hem obert les portes per a visites guiades en col·laboració amb l'Ajuntament de Palamós. Durant l'estiu celebrem visites teatralitzades, 1 experiència única que combina teatre i gastronomia.

Si vols viure un somni i passar uns dies gaudint del nostre entorn privilegiat, ara també oferim l'espai de lloguer.

 
Mas del vent
Organic vegetables
vegetables